RYTIETIŠKAS IEŠMELIS

INGRIDIENTAI
250 g šviežių krevečių (didelių)
200 g pomidorų (vyšninių)
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
Šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir druskos
2 šakelės džiovintų arba šviežių bazilikų
1 saujelė petražolių
100g majonezo Vilnius “Natūralus”
PARUOŠIMO BŪDAS
Supilkite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druskos, pipirų ir bazilikų. Viską gerai išmaišykite. Į dubenį sudėkite krevetes ir užpilkite marinatu. Marinuokite apie valandą laiko. Krevetes verkite ant iešmelių pakaitomis su pomidorais. Apkepkite iš abiejų pusių grilyje (2 - 4 minutes). Skanaus!

DARŽOVIŲ IEŠMELIS

LAŠIŠOS IEŠMELIS