LAŠIŠOS IEŠMELIS

INGRIDIENTAI
0.5 kg lašišos filė
0.5 ananaso
1 citrina
3 šaukštai apelsinų sulčių
0,5 šaukštas druskos
0,5 šaukštelio pipirų
1 šaukštas medaus
2 - 3vnt. trintų česnako skiltelių
1 šaukštas smulkintų krapų ir petražolių
1 šaukštas sezamo sėklų
100g majonezo Vilnius “Natūralus”
PARUOŠIMO BŪDAS
Lašišų filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Citrinų ir apelsinų sultis sumaišykite su medumi, pagardinkite druska, pipirais, trintu česnaku. Pagamintu marinatu apliekite lašišos kubelius. Palikite pusvalandžiui pastovėti. Ananasus supjaustykite kubeliais ir verkite ant iešmelių pakaitomis su lašiša. Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol dailiai apskrus. Patiekite su mėgstamais žalumynais ir ryžiais, apibarstykite sezamų sėklomis. Pagardinkite Vilniaus majonezu “Natūralus”. Skanaus!

DARŽOVIŲ IEŠMELIS

RYTIETIŠKAS IEŠMELIS