Suvožtinis

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumalkite jautieną, įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite stambokus mėsos kotletus ir kepkite kepsninėje ant grotelių. Mėsą po 5 minučių apverskite, kad pasimatytų kepimo žymės ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po kelių minučių mėsa bus iškepusi. Ant grotelių su mėsa kepkite plonai supjaustytas šoninės juosteles. Kiaušinius iškepkite keptuvėje. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir 4–5 minutes kepkite ant grotelių. Sudėkite mėsos kotletus ant pašildytų bandelių, o ant viršaus uždėkite ploną sūrio riekelę, keptus pomidorus, keptą kiaušinį, keptą šoninę, agurkus, svogūnus, salotų ir užkrėskite „Vilniaus“ majonezo „Originalus“.

Skanaus!

Ingredientai:

  • 500 g jautienos sprandinės
  • 4 mėsainių bandelės
  • 4 kiaušiniai
  • 2 rauginti agurkai
  • 2 pomidorai
  • Gūžė šviežių salotų
  • 1 svogūnas
  • 50 g sūrio
  • 100 g kiaulienos šoninės
  • Maltų juodųjų pipirų, druskos
  • 100 g „Vilniaus“ majonezo „Originalus“