Pusryčiai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pievagrybius nuplaukite, į vidų pabarstykite druskos ir pipirų. Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmuškite po kiaušinį, apvyniokite kiaulienos šoninės juostele. Sudėkite į aliejumi pateptą skardą ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15–20 minučių, kol iškeps kiaušiniai. Iškeptus pievagrybius patiekite pabarstytus šviežiais krapais ir pagardinkite „Vilniaus“ majonezu „Naminis“.

Skanaus!

Ingredientai:

  • 6 dideli rudieji pievagrybiai
  • 6 putpelių kiaušiniai
  • 6 kiaulienos šoninės juostelės
  • 2 šaukštai aliejaus
  • Saujelė šviežių krapų
  • 100 g „Vilniaus“ majonezo „Naminis“
  • Maltų juodųjų pipirų, druskos