Keptuvėje ant vidutinės ugnies pakaitinkite sviestą. Sumaišykite svogūną ir česnako miltelius, kepkite apie 10 minučių, kad suminkštėtų. Viską supylkite į didelį dubenį. Įmaišykite maltą jautieną ir kiaulieną, čederį ir džiūvėsėlius. Suplakite 3 kiaušinius ir įmaišykite į mėsos mišinį. Pabarstykite druska ir pipirais. Iš mėsos mišinio padarykite „golfo” dydžio kamuoliukus. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Paskirstykite likusius džiūvėsėlius ant lėkštės. Dideliame dubenyje išplakite 1 kiaušinį, įmaišykite vandenį. Įmerkite mėsos kamuoliukus į kiaušinių mišinį ir išvoliokite džiūvėsėliuose. Atsargiai įdėkite mėsos kamuoliukus į karštą aliejų, kepkite kol paruduos. Pagardinkite Vilniaus majonezu „Naminis”, „Vilniaus „Naminis pomidorų padažas”.
Skanaus!