Įdaryti kiaušiniai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sudėkite kiaušinius į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite 8 minutes. Išvirtus kiaušinius atvėsinkite po šaltu vandeniu ir nulupkite. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymo. Supjaustykite trynius. Perpjautus pusiau baltymus sudėkite į lėkštę. Sumaišykite kiaušinių trynius, majonezą „Vilnius“, „Vilniaus „Originalaus garstyčių receptą“, saldžiai marinuotus susmulkintus agurkus, papriką, petražoles ir krapus. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Taip paruoštą masę sudėkite į kiaušinių baltymus. Prieš patiekdami pabarstykite Kajeno paprikomis.

Skanaus!

Ingredientai:

  • 5 kiaušiniai
  • 3 šaukštai majonezo „Vilnius“
  • 2 šaukštai „Vilniaus „Originalaus garstyčių recepto“
  • 2 šaukštai saldžiai marinuoto susmulkinto agurko
  • 1 šaukštas paprikos
  • 1 šaukštas džiovintų krapų, petražolių
  • Šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir druskos