ŽALIASIS AGURKĖLIS

INGRIDIENTAI
4 agurkai
200 g varškės
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
50 g spanguolių
1 sauja svogūnų laiškų
1 žiupsnelis druskos
3 šaukštai majonezo “Vilnius”
PARUOŠIMO BŪDAS
Agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite ant lėkštės ir apibarstykite druska. Susmulkinkite krapus ir svogūnų laiškus. Varškę ištrinkite su majonezu “Vilnius”, pasūdykite ir išmaišykite su žalumynais. Agurkų juosteles nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdarykite varške ir susukite. Jei reikia, sutvirtinkite mediniu pagaliuku. Papuoškite suktinukus spanguolėmis. Skanaus.

PAJŪRIO KOKTEILIS

AVOKADO IR KREVEČIŲ KOKTEILIS