AVOKADO IR KREVEČIŲ KOKTEILIS

INGRIDIENTAI
100 g žalių krevečių
2 vienetai avokadų
0.5 svogūno
3 skiltelės česnako
1 saujelė petražolių
1 aitri paprika
50 g sviesto
1 žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų

PADAŽUI:
2 šaukštai majonezo “Vilnius”
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)

PARUOŠIMO BŪDAS
Perpjaukite avokadą, išėmę kaulą, minkštą dalį susmulkinkite. Žievelės indelius atidėkite į šoną. Svogūnus ir petražoles supjaustykite. Viską išmaišome su majonezu “Vilnius”, jogurto ir krapų mišiniu. Paruoštą masę sudėkite į avokado žievelės indelius. Keptuvėje išlydome sviestą, pakepiname smulkiai tarkuotą česnaką ir smulkintą aitrią papriką. Dedame krevetes ir pakaitiname penkias minutes. Keptas krevetes sudedame ant avokadų indelių viršaus. Skanaus!

PAJŪRIO KOKTEILIS

ŽALIASIS AGURKĖLIS