Majonezas Vilnius „Pirmas Lietuviškas“

Pusriebis majonezas – tai ne tik vienas seniausių ir populiariausių Lietuvos gaminių, bet ir tikras gastronominis paveldas, įkvėptas tradicijos ir išskirtinio meistriškumo. Jo švelnus, subtiliai lengvas skonis primena namų šilumą ir tradicijas, kurias lietuviai puoselėja per kartas. Kiekvienas šaukštas šio majonezo atveria duris į praeitį, kai pirmasis lietuviškas majonezas įsirašė į mūsų virtuvės istoriją.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų, šis majonezas puikiai tinka tiek klasikinėms salotoms ir mišrainėms, tiek šiuolaikiškiems patiekalams. Jo subtilumas atsiskleidžia kartu su kiaušiniais ar mėsa, suteikdamas elegancijos bet kuriam kulinariniam kūriniui. Pusriebis majonezas – tai ne tik skonis, tai ir tikras tradicijos saugotojas, kurio šaknys glūdi lietuviškoje virtuvėje.

#manopirmas

  • Be konservantų

  • Be Saldiklių

  • Be GMO

  • Be Gliuteno

  • Be Laktozės