Kepti vištienos sparneliai su vilniaus majonezu “Originalus”

INGRIDIENTAI
2 kg vištienos sparnelių
vištienos prieskoniai
100 g Vilniaus majonezo “Originalus”
3 skiltys česnako
šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS
Vištų sparnelius išplaukite ir gerai nusausinkite. Įdėkite juos į dubenį ir ištrinkite prieskoniais, bei Vilniaus majonezu “Originalus” su smulkintais česnakais. Palaikyti kelias valandas. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C su grilio funkcija. Į kepimo skardą įdėkite groteles ir ant jų sudėkite sparnelius. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 10 - 15 min., tada apverskite ir kepkite dar 10 min. arba kol sparneliai iškeps ir gražiai apskrus.

DAUGIAU RECEPTŲ

Kalakutas „Kalėdinis“

PARUOŠIMO BŪDAS

Amerikietiškas hamburgeris

PARUOŠIMO BŪDAS

Kepta žuvis su Vilniaus majonezu “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS

Tortilijos su vištiena

PARUOŠIMO BŪDAS