Kepta žuvis su vilniaus majonezu “Originalus”

INGRIDIENTAI
500 g žuvies filė
150 g Vilniaus majonezo “Originalus”
25 ml citrinos sulčių
2 skiltelės česnako
Druska, pipirai
1 pundelis petražolių

PARUOŠIMO BŪDAS
Žuvį nuvalyti, nuplauti ir nusausinti. Apibarstyti su druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Palikti šaldytuve pastovėti bent valandą. Česnaką susismulkinti ir sumaišyti su Vilniaus majonezu “Originalus” . Kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti žuvį ir apipilti majonezo padažu. Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių apie 45 min. Iškepusią žuvį pabarstome smulkintomis petražolėmis.

DAUGIAU RECEPTŲ

Kalakutas „Kalėdinis“

PARUOŠIMO BŪDAS

Amerikietiškas hamburgeris

PARUOŠIMO BŪDAS

Kepti vištienos sparneliai su Vilniaus majonezu “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS

Tortilijos su vištiena

PARUOŠIMO BŪDAS