Kalakutas „Kalėdinis“

INGRIDIENTAI
1 kalakutas
1 stiklinė Vilniaus majonezo “Originalus”
Kario, druskos, čiobrelių, nemaltų pipirų
2 obuoliai
3 skiltelės česnako
1 citrina
PARUOŠIMO BŪDAS
Obuolius, citriną su česnakais supjaustykite ir dėkite į kalakuto vidų.
Į Vilniaus majonezą “Originalus” suberkite karį, druską, pipirus, čiobrelius, viską sumaišykite.
Sutepkite juo visą kalakutą.
Įdėkite į orkaitę ir kepkite 3 val. 200 C temperatūroje.

DAUGIAU RECEPTŲ

Kepti vištienos sparneliai su Vilniaus majonezu “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS

Kepta žuvis su Vilniaus majonezu “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS

Tortilijos su vištiena

PARUOŠIMO BŪDAS