Amerikietiškas hamburgeris

INGRIDIENTAI
200 g jautienos faršo
1 v.š. juodujų pipirų
1 v.š. druskos
1 v.š. alyvuogių aliejus
4 vnt. hamburgerio bandelių
3 vnt. salotų
Sauja rukolos
1 svogūnas
2 pomidorai
2 marinuoti agurkai
2 v.š. garstyčių
4 vnt. Čederio sūrio
4 vnt. kiaulienos šoninės
2 v.š. pomidorų padažo
1 v.š. acto
2 v.š. Vilniaus majonezo “Originalus”
PARUOŠIMO BŪDAS
Į jautienos faršą įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Suformuokite kotletėlį. Hamburgerio mėsytės aukštis turėtų būti iki 1 cm. Kepkite karštoje keptuvėje kol apskrus. Baigiant kepti, ant mėsytės uždėkite garstyčių ir Čedario sūrio riekelę. Uždenkite keptuvės dangtį, kad sūris išsilydytų.

Padažas:
sumaišykite pomidorų padažą ir vyno actą su Vilniaus majonezu “Originalus”.

Supjaustykite svogūnus žiedais ir juos apkepkite kol suminkštės.
Bandeles perpjaukite per pusę ir kiekvieną iš jų apskrudinkite keptuvėje (skrudinti tik perpjautąją bandelės pusę).
Apskrudintos bandelės apatinę dalį aptepkite paruoštu padažu, dėkite keletą marinuoto agurkėlio griežinėlių, salotos lapą, rukolos žiupsnį, pomidoro griežinėlių ir vėl užpilkite paruošto padažo. Ant pomidoro griežinėlių dėkite karštą mėsytę su išlydytu Čederio sūriu, užberkite apkeptų svogūnų.

DAUGIAU RECEPTŲ

Kalakutas „Kalėdinis“

PARUOŠIMO BŪDAS

Kepti vištienos sparneliai su Vilniaus majonezu “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS

Kepta žuvis su Vilniaus majonezu “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS

Tortilijos su vištiena

PARUOŠIMO BŪDAS