Omleto suktinis su petražolėmis ir kalendra

INGRIDIENTAI
6 vnt. kiaušinių
100 ml pieno
50 ml grietinėlės
Petražolės
Kalendra
Druska, pipirai
Vilniaus majonezas “Naturalus”
PARUOŠIMO BŪDAS
Kiaušinius gerai išplakite su prieskoniais, pienu ir grietinėle. Keptuvėje ištirpinkite lydytą sviestą ir kai įkais supilkite į kiaušinių plakinį. Kepkite nemaišant ant mažos ugnies, kol apatinė pusė iškeps (ji turi lenkvai atkibti nuo keptuvės dugno). Apverskite ir palaukite, kol iškeps antra pusė.
Susmulkinkite petražoles ir kalendrą ir sumaišykite su keliais šaukštais Vilniaus majonezas “Naturalus”. Sumaišytą masę sudėkite ant iškepto omleto ir susukite į ritinėlį.

DAUGIAU RECEPTŲ

Eršketas „Husariškai“

PARUOŠIMO BŪDAS

Sumuštinis su avokadu ir džiovintomis spanguolėmis

PARUOŠIMO BŪDAS

Lengvos daržovių ir kiaušinių salotos

PARUOŠIMO BŪDAS

Kepta paprika su įdaru

PARUOŠIMO BŪDAS