Kepta paprika su įdaru

INGRIDIENTAI
4 saldžiosios paprikos
2 svogūnai
100 g virtos krevetės
2 morka
6 šakelės petražolių ir krapų,
1 ryšulys svogūnų laiškų,
3 skiltelės česnako
Tarkuotas fermentinis sūris
3 šaukštai Vilniaus majonezo “Naturalus”
Druska, pipirai
2 šaukštai augalinio aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS
Paprikas kruopšiai nuplaukite ir kiekvienai nupjaukite galą su uodegyte. Paprikos vidurius kruopščiai išgremžkite. Krevetes nuplaukite. Svogūno galvą, česnaką , žalumynus ir morkas susmulkinkite atskirai. Daržoves apkepinkite aliejuje (apie 7 min.) ir sumaišykite su trimis šaukštais Vilniaus majonezas “Naturalus” ir krevetėmis. Paprikas prikimškite įdaru. Įdarytas paprikas sustatykite į platų puodą, užpilkite virintu vandeniu, uždenge ir troškinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 35 min. Apibarstykite tarkuotu sūriu.

DAUGIAU RECEPTŲ

Eršketas „Husariškai“

PARUOŠIMO BŪDAS

Sumuštinis su avokadu ir džiovintomis spanguolėmis

PARUOŠIMO BŪDAS

Lengvos daržovių ir kiaušinių salotos

PARUOŠIMO BŪDAS

Omleto suktinis su petražolėm ir kalendra

PARUOŠIMO BŪDAS