Eršketas „Husariškai“

INGRIDIENTAI
1Eršketas
250 ml Šampano (sauso)
1 Citrina
Druska, juodieji pipirai pagal skonį
Vilniaus majonezo “Originalus”

PARUOŠIMO BŪDAS
Išdarytą eršketą pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į kepimo skardą,
užpilkite šampanu ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš patiekiant į stalą, papuoškite salotų lapais, petražolėmis, krapais, citrinų ir agurkų griežinėliais.
Čia tiks Vilniaus majonezas “Originalus” kaip padažas.

DAUGIAU RECEPTŲ

Sumuštinis su avokadu ir džiovintomis spanguolėmis

PARUOŠIMO BŪDAS

Lengvos daržovių ir kiaušinių salotos

PARUOŠIMO BŪDAS

Omleto suktinis su petražolėm ir kalendra

PARUOŠIMO BŪDAS