„Foršmakas“

INGRIDIENTAI
3 Silkės filė
2 Obuoliai (rūgštesni)
2 Kiaušiniai (virti)
4 Graikiniai riešutai (trinti)
1 Svogūnas
1 arbat. š. citrinos sulčių
1 arbat. š. cinamono
1 valg. š. alyvuogių aliejus
Druska, juodieji pipirai pagal skonį
2 valg. š. Vilniaus majonezo “Klasikinis”

PARUOŠIMO BŪDAS
Silkę rankiniu būdu sumalame mėsmalėje. Obuolius nulupame ir su svogūnu sumalame mėsmalėje.
Į masę įpilame citrinos sulčių, druskos, pipirų, cinamoną, graikinius riešutus, kiaušinius. Suminkome. Užpilame aliejaus.
Kitas būdas – silkę, obuolius, svogūnus, kiaušinius smulkiai sukapojame ir tada sumaišome su likusiais ingredientais.
„Foršmakas“ patiekiamas skrebučiais.

DAUGIAU RECEPTŲ

Sumuštinis su avokadu ir virtu kiaušiniu

PARUOŠIMO BŪDAS

Salotos su avinžirniais

PARUOŠIMO BŪDAS

Pyragas su kiaušinių ir daržovių įdaru

PARUOŠIMO BŪDAS