Naminis avokadų majonezo padažas

INGRIDIENTAI

PORCIJŲ SKAIČIUS: 6
2 vienetai - avokadų (gerai prinokusių);
2 šaukštai – majonezo;
1 šaukštas - citrinų sulci;
2 šaukšteliai - dižono garstyčių;
1 skiltelė - citrinų sulčių;
2 šaukšteliai - dižono garstyčių;
1 skiltelė – česnako;
Šiek tiek – druskos, pipirų;

PARUOŠIMO BŪDAS

PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 5 MIN.

Avokadus perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus ir dideliu šaukštu išskobkite avokadų minkštimą į dubenėlį. Ten pat sudėkite išspaustą česnaką, citrinų sultis ir garstyčias.

Viską elektriniu rankiniu trintuvu (galima ir virtuvės kombainu) gerai sutrinkite iki vientisos kreminės konsistencijos.

Sudėkite majonezą ir dar šiek tiek patrinkite.

Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

DAUGIAU RECEPTŲ

Sumuštinis su avokadu kiaušiniu ir paprika

Avokadų lašišos salotos