Avokadų lašišos salotos

INGRIDIENTAI

PORCIJŲ SKAIČIUS: 4
300 gramų - sūdytos lašišos
4 vienetai - avokadų
150 gramų - fermentinio sūrio
4 šaukštai - sashimi shoyu padažas
4 šaukštai – majonezo
4 vienetai - kiaušinių (virtų, didesnių)
1 vienetas – citrinos
10 vienetų - mažų pomidorų
2 šaukštai - raudonosios ikros
šiek tiek - maltų juodųjų pipirų
šiek tiek - garstyčių (iš indelio)

PARUOŠIMO BŪDAS

PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN.

Lašišą supjaustyti kubeliais.

Avokadus pjaustyti perpus, išimti kauliukus, išskobti ir supjaustyti juostelėmis. Daryti krepšelius. Ant viršaus apšlakstyti citrinos sultimis. Pabarstyti pipirais. Kiaušinius smulkiai sutarkuoti dėti į avokadų krepšelius. Sūrį smulkiai sutarkuoti ir paskirstyti ant kiaušinių. Ant viršaus dėti sashimi shoyn padažą, majonezą, sumaišyto su trupučiu garstyčių. Papuošti mažais pomidorais ir raudona ikra.

DAUGIAU RECEPTŲ

Sumuštinis su avokadu kiaušiniu ir paprika

Naminis avokadų majonezo padažas