Kiaulienos jautienos kotletai

INGRIDIENTAI

300 gramų kiaulienos mėsos,
300 gramų jautienos mėsos,
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
Druska
Prieskoniai
3 šaukštai majonezo,
Fermentinis sūris
4 riekės piene išmirkyto batono

PARUOŠIMO BŪDAS

Mėsą sumalame su vienu svogūnu ir česnaku, taip pat kartu permalame piene mirkintą batoną. Į faršą sudedame prieskonius ir gerai išminkome. Formuojame apvalius kotletus ir dedame į kepimo skardą, padarome viduj duobutes ir į jas įdedame susmulkinto svogūno, ant viršaus dedame po šaukštelį majonezo ir ant viršaus po gabalėlį sūrio. Kepame orkaitėje 30 min. prie 200 laipsnių temperatūros.

DAUGIAU RECEPTŲ

Jautienos liežuvis drebučiuose su majonezu

Salotos su virta jautiena