NAMINIS BURGERIS

INGREDIENTAI: (4 burgeriams)
4 burgerinės bandelės
400 g riebesnės (20-30% riebumo) maltos jautienos;
2 kiaušiniai
4 gabalėliai fermentinio sūrio
2 šaukštai džiūvėsėlių;
1 rausvasis svogūnas
2 šaukštai garstyčių
1 salota
4 šaukštai majonezo „Vilnius naminis”
1 žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS
Išplakite kiaušinius ir suminkykite su faršu. Suformuokite maždaug 10 cm skersmens paplotėlius. Juos sudėkite ant kepimo popieriaus ir įdėkite į šaldytuvą (20 min.). Paplotėlius aptepkite aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais. Kepkite ant žarijų (4 - 5 min.) iš abiejų pusių. Apatinę bandelės dalį sutepkite majonezu „Vilnius naminis”. Sudėkite mėsos paplotėlius, sūrį, salotas ir svogūną. Prispauskite viršutine bandelės dalimi ir skanaukite.

DAUGIAU RECEPTŲ

Romėniškos salotos

KARIBŲ KRABAS

JAMON APPETIT