Vištienos salotos su cukinijomis

PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištų krūtinėles pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Kepkite vištų krūtinėles 5–10 minučių. Iškeptą vištieną supjaustykite ir perkelkite į dubenį. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir cukinijas kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Cukiniją, pomidorus, pupeles, alyvuoges, parmezaną, varškę, kiaušinius ir vištieną sumaišykite su majonezu „Vilnius“.

Skanaus!

Ingredientai:

  • 2 vištų krūtinėlės
  • 6 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 cukinijos
  • 3 pomidorai
  • 100 g konservuotų pupelių
  • 50 g juodųjų alyvuogių
  • 100 g tarkuoto parmezano
  • 2 kietai virti kiaušiniai
  • 50 g neriebios varškės
  • 150 g majonezo „Vilnius“
  • Šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir druskos