VIRTOS JAUTIENOS MIšRAINė
virtos jautienos misraine
Ingredientai:
jautienos kumpismaždaug 300 g
paprika1 vnt.
obuolys1 vnt.
nedidelis raudonas svogūnas1 vnt.
sūris fermentinis100 g
krapaipagal skonį
majonezaspagal skonį
druska, pipiraipagal skonį
Paruošimas:
Pirmiausia išverdame mėsą.
Užverdame vandenį, pasūdome, dedame lauro lapus, mažą svogūno galvutę, česnako skiltelę, pipirų grūdelių. Dedame mėsą. Verdame, kol suminkštės, maždaug valandą.
Mėsą išimame, paliekame ataušti, o sultinį galima panaudoti sriubai.
Imame papriką, nupjauname galiuką ir išimame vidų.
Nupjautą gabaliuką supjaustome šiaudeliais.
Taip pat šiaudeliais supjaustome mėsą, obuolį (palaistome citrinos sultimis) ir sūrį.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Viską sumaišome, dedame majonezo, smulkintų krapų.
Jei reikia, paskaniname druska, pipirais.
Sudedame mišrainę į papriką ir pateikiame.