UžKANDžIų TORTAS
uzkandziutortas
Ingredientai:
7 napaleono lakštai (galima kepti patiems, galima pirkti),
1 Vilniaus majonezo indelis su krapais,
1 indelis lydyto sūrelio,
1 pomidoras,
1 agurkas,
400 g rūkytos lašišos,
5 kiaušiniai,
150 g sūrio,
3 česnako skiltelės,
200 g krabų lazdelių.
Paruošimas:
Napaleopno lakštai, pirmas sluoksnis pikantiška mišrainė (majonezas, česnakas, sūris ir kiaušiniai), tada kitas sluoksnis - tepam majonezo (aš naudojau su krapais) gausiai (jis susigeria) ir agurkai, vėl lakštas, tada vėl majonezas ir krabų lazdelės su pomidorais, tada dar lakštas ir jau tepam sūreliu ir rūkyta lašiša (naudojau 400 g) ir ant viršaus vėl lakštas, kurį tepame vėl majonezu ir puošiam pagal savo fantaziją.