SALOTOS SU PIEVAGRYBIAIS, VIšTIENA IR BRAšKėMIS
salotos su pievagrybiais vistiena ir braskemis
Ingredientai:
Vištienos krūtinėlės300 g
Pievagrybių100 g
Braškių200 g
Moliūgų sėklų2 šaukštų
Druskos, pipirųpagal skonį
Salotų lapų
Aliejaus
Paruošimas:
Krūtinėlės mėsą supjaustome, pamarinuojame ir iškepame lauko kepsninėje.
Pievagrybius susipjaustome griežinėliais, apibarstome druska ir kepame lauko kepsninėje.
Lėkštę išklojame salotų lapais. Kai iškeps
vištiena, ją susmulkiname.
Ant jų išdėliojame vištieną, grybus ir supjaustytas į 4 dalis braškes.
Salotas galima maišyti su majonezu, galima su citrinos sultimis arba šlakeliu aliejaus, sėklomis.