IšKYLOS SALOTOS SU TUNU
iskylos salotos su tunu
Ingredientai:
Kinietiškas kopūstas1
Virti kiaušiniai3
Vidutiniai pomidorai3
Švieži agurkai2
Marinuoti agurkai2
Virtos bulvės2
Tuno2 skardinės
Juodos alyvuogės
Paruošimas:
4 porcijoms.

Padažui:
200 g majonezo „Vilnius"
2-4 šaukštai grūdėtųjų garstyčių (šaukštų kiekis priklauso nuo garstyčių aštrumo, švelnaus skonio garstyčių galima įdėti ir daugiau).

Gaminimo eiga:
Į lėkštes (galima į vieną didelę arba kiekvienam atskirai) įdėti supjaustytą kopūstą, įdėti kelis griežinėlius supjaustyto kiaušinio, pomidoro, agurkų, bulvės. Įdėti alyvuogių. Išmaišyti. Ant viršaus užpilti padažą, o ant jo sudėti tuną.
Puikus ir gaivus užkandis, belaukiant šašlykų.