VILNIUS „PROVANSALIO“
provansalio150x260

Gaminamas be genetiškai modifikuotų žaliavų, be saldiklių ir skonio stipriklių - švelnus, vidutinio tirštumo, gelsvas, subtilaus skonio majonezas. Jis pagamintas tik iš aukščiausios kokybės žaliavų, naudojome joduotąją druską, o actą pakeitėme natūraliu vyno actu bei švelnia pieno rūgštimi.

100 ml produkto:

  • energinė vertė – 336 kcal / 1385 kJ;
  • maistinė vertė – 0,2 g baltymų, 5,1 g angliavandenių, 35 g riebalų.

Laikomas 0°C–10°C temperatūroje majonezas visą savo galiojimo laikotarpį nepakeis gero skonio, konsistencijos, nepraras maistinės vertės.

Pakuotės
provansalio700x700 provansalio kibirelis700x700
Apdovanojimai
2005mmajonezasVilniusprovansalioauksasmedalis